Skip to main content

ROCKUMENTARY @ MIXTAPE 5

Цели четири български рок банди на една сцена! Това си е истински подарък за Коледа, който клуб Mixtape 5 прави за феновете на този стил музика. Тези, които обичат рока от цялото си сърце, ще разберат много добре емоцията, която изпитах при вида на постера за събитието. P.I.F., Tube Hedzzz, Casual Threesome и Jin Monic са сред най-добрите рок банди на България в момента и те ще забият за пръв път заедно на една клубна сцена. Предполагам, че ще има и втора част на събитието с други добри банди, но дори феновете да си останем само с тази единствена ROCKUMENTARY вечер, пак ще е повече от добре.

 

На втората вечер от Коледа в самия център на столицата Клуб MIXTAPE 5 ще предложи истинско изкушение за рок маниаците. P.I.F., Tube Hedzzz, Casual Threesome и Jin Monic ще представят новите си парчета, а също ще предложат и много кавъри – а тази комбинация няма да остави равнодушен нито един посетител на клуба.

Tube Hedzzz е първата банда от афиша. Признавам си, че съм гледала на живо само Ангел Дюлгеров от бандата, но ако съдим по неговия професионализъм, очаквам изключително качествена музика и лайф на много високо ниво. Ето и тяхно авторско парче:

Tube Hedzzz – I’m Not Afraid

Събитието ROCKUMENTARY просто не би могло да мине без Jin Monic и Casual Threesome, от които очаквам много силно представяне. Тази година музикантите от Jin Monic отпразнуваха една година на сцена в друг столичен клуб. Присъствах на събитието, получи им се много добре. Преди известно време пък представиха първият си официален сингъл You Stay Blue и клипа към него. Очаквам да свирят авторска музика, както и кавъри на любими техни (и мои) банди.

Jin Monic – You Stay Blue

Casual Threesome е третата банда, която ще забие в специалната ROCKUMENTARY вечер. Това е групата, която може най-бързо да вдигне настроението във всеки клуб. Новата им песен Over the Top е изключително добра и задължително трябва да се чуе. Очаквам да я изсвирят, както и другата им авторска песен, която знаем от преди – No Relief.

 Casual Threesome – No Relief

Група P.I.F. без съмнение са хедлайнерите на вечерта – опитни музиканти с дълго и наситено присъствие на българската сцена. С различно четене на акронима P.I.F. при всеки нов албум, от бандата традиционно очакваме креативност и силна емоция. Песента, която поствам тук я “открих” доста след като беше излязла, но за сметка на това я слушах 3 месеца нонстоп.

P.I.F. – Сън във съня

Събитие от мащаба на ROCKUMENTARY не бива да се изпуска. Клуб MIXTAPE 5 е в подлез “Галерия” на НДК, на бул. “България” No 1. Да се видим там?