Skip to main content

Casual Threesome: The Unexpected Friday Nights

Когато идеш да слушаш Casual Threesome, още повече ако е в Swingin’ Hall, никога не знаеш какво те очаква. Тази банда е сред най-обещаващите рок групи на софийска сцена и този петък (5.12.) можете да я чуете в Суинга. Ако се съди по лайфът им миналия петък в същия клуб, пригответе се за страхотна музика, песни до зори и много емоции. Може би ще ви изсвирят познатата вече No Relief или новата им песен Over the Top.

Ако още не сте разбрали за Casual Threesome, време ви е. Като се замисля, то пък и откъде да разберете. Самата аз разбрах… случайно. При положение, че слушам и се интересувам от българска музика. В момента в България има няколко много добри рок/ инди/ алтърнатив банди, които работят здраво.

Ако не сте истински запалени по хубавата музика или нямате време да следите събитията, плюс няколко по-различни и модерни по дух сайта, тв/радио предавания… то просто няма как да чуете за тези момчета и момичета. А те са готини, вдъхновени, истински като музиката, която изпълняват. Така че, чакаме Casual Threesome да запишат песента Over the Top, а дотогава си тананикаме новия сингъл на Jin MonicYou Stay Blue, чакаме представянето клипа към Fake Fruits на Jeremy? другата седмица, гледаме новото видео на No More Many More По един или друг начин и на Hayes & Y  You Make Me Sick.

Най-масовите медии сигурно няма да ви разкажат за тях и няма да им пуснат песните. Затова си подарете една петък вечер като моята миналата седмица и някак ще ви се иска да кажете “Евала!” на Casual Threesome и на другите като тях за хубавата музика и цялата емоция. И да стискате палци, че ще продължат да свирят и да ни радват.

 

To be continued…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *