Skip to main content

В очакване на Моно

Тази сряда и четвъртък вечер група Остава ще отбележи с концерт 10 години от емблематичния албум МОНО. По време на събитието, в унисон с 10-годишнините от предните два албума на бандата, групата ще представи всички песни от албума. На сцената заедно с Остава ще се качи и Михаил Шишков – пиано и педъл-стийл китара.

Концертът на Остава се очертава да бъде уникален по две причини – първо, групата отдавна не е свирила по клубове и второ, клубът ще е възродения ‘Строеж’ в центъра на София на ул. ‘Леге’ 10.

Това е новата песен на групата, която за по-малко от час след пускането във фейсбук беше споделена над 100 пъти. Респект!

Билети за 3.12. няма отдавна, за втората дата 4.12. има десетина останали. Подгряват Jin Monic, Hayes & Y, Bears & Hunters и Mila Robert. Очаква се да изсвирят по един кавър на Остава и по една авторска песен.

Участията на група Остава винаги са били много специални – атмосферата се насища с любов и всички пеят. За това какво ще се случи утре вечер и разни други истории ще разкажа скоро 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *