Skip to main content
Украса за рожден ден

Подготовка на детско парти – чести грешки и как да ги избегнем

Лесно ли се организира детско парти? Това е добър въпрос, който може да има както положителен, така и отрицателен отговор. Всичко зависи от организацията ви и от това до колко сте готови да проявите гъвкавост когато се изправите пред евентуални трудности. Има няколко неща, които, ако знаете предварително, ще си спестите доста грижи. Ето какво не бива да забравяте при предстоящо детско събиране.

Избягвайте тематичните партита

Много родители се изкушават от идеята да организират тематично парти за децата, с което се стремят да бъдат по-оригинални и интересни. Това, обаче, лесно може да се превърне от невинна идея в кошмар за всички.

Проблемът е, че вместо да привлекат вниманието на хлапетата и да зарадват родителите, те са по-скоро в ситуацията да създадат допълнителни грижи и неудобства за себе си, за своите деца, за техните приятели и за родителите им.

Типичен пример за тематично парти е събирането с маски, подобно на Хелоуин или пък организация на рожден ден. Може би си мислите, че така ще развеселите децата, но всъщност ще създадете един безкраен хаос, в който родители ще трябва да търчат за да шият или купуват костюми. Ако пък хората са по-заети, твърде вероятно е да не пуснат детето си на събирането.

Избягвайте твърде скъпа или чуплива декорация

Ще се изненадате колко много родители не се съобразяват с това, че едно парти е предназначено за деца, а не за възрастни. Те често поставят скъпа и трошлива декорация за събирането, забравяйки, че малчуганите не се впечатляват лесно.

Избягвайте всичко, което може да се повреди и вместо това, заложете на специализиран магазин с бюджетни, оригинални и качествени предложения (разгледайте SmeshkiNaDreshki.com).

Там ще намерите балони, серпентини, парти шапки, конфети и всякакви други специализирани аксесоари за декорация на парти или рожден ден, които съчетават добри цени и прекрасно настроение. Те ще ви позволят да превърнат дома ви в място за забавление, но на чудесна цена.

Не се опитвайте да измисляте нещо ново

Достатъчно е да влезете във Фейсбук, Гугъл, Инстаграм или Пинтерест и да се заринете с куп добри идеи за детско парти за хлапето си. Това, което ви харесва, можете да усвоите като добра практика, а онова, на което не сте почитател или за което нямате време, можете просто да отпишете.