Skip to main content
Аксесоари за телефон

Най-полезните аксесоари, с които да снабдим един смартфон

Смартфоните правят живота ни по-лесен и по-добър. Те участват във всеки един аспект на нашия живот и ги използване изключително много извън основното им предназначение, а именно за разговори.

Днес използване мобилните си устройства за разплащания вместо карта, за да поддържаме контакт с близките в социалните мрежи, за да работим, за да гледаме филми и да слушаме музика, за да се ориентиране в градска и извънградска среда и много други.

Но за да ни служат тези устройства дълго и безотказно, трябва да помислим за това какви допълнителни аксесоари са ни необходими.

1. Калъф

Мобилните телефони са много полезен аксесоар, без който не можем, но за съжаление, здравината на тези устройства в повечето пъти не е особено впечатляваща.

Като изключим най-новите модели флагмани, които са снабдени с различни видове защити против повреждане, издраскване и нараняване (дори и тези защити понякога са доста съмнителни), повечето устройства са доста уязвими.

Използването на предпазен калъф за телефон ще спести не само грозните следи от износване, но и ще ви спести необходимостта да купувате нов модел, тъй като старият по невнимание се е счупил.

2. Протектор за дисплей

Протекторите за дисплей са много полезни, тъй като защитават от повреда именно най-уязвимата част от едно устройство, а именно – неговия дисплей.

Макар да се появиха някои доста нови технологии, които чувствително увеличават устойчивостта на мобилните устройства при изтърване, все пак протекторът е несравнимо по-добра защита, да не споменаваме колко лесно се подменя (разгледайте предложенията на MyTel.bg).

3. Преносимо зарядно

Един от недостатъците на съвременните смартфони е тяхната батерия. Повечето от нас знаят колко е неприятно да останат без батерия когато тя им е необходима най-много.

По тази причина външната батерия е изключително ценен аксесоар, който задължително трябва да си купим, особено ако обичаме да пътуваме или по принцип прекарваме деня в движение.

4. Безжични слушалки

Използването на безжични слушалки е тенденция, която се налага все повече по света. Да не говорим, че много от новите модели мобилни телефони дори нямат направен извод за слушалки.

Но дори и ако вашето устройство не е такова, безжичните слушалки са огромно удобство, което може значително да подобри качеството ви на живот. Повечето модели са създадени така, че поддържат контакт с мобилния ви телефон от разстояния около 8 или дори 9 метра.