Skip to main content
Какво включва абонаментното почистване на офиса

Какво включва абонаментното почистване на офиса

Абонаментното почистване на офиса е услуга с много висока популярност. Тя предлага изключително широк спектър от услуги, които се предоставят на редовни интервали (например седмично, двуседмично, месечно и други).

Разбира се, това се прави с цел поддържане на чистотата и подредбата в работната среда, така че да бъде офисът място, на което работещите и клиентите (ако има такива) да се чувстват комфортно.

Какви услуги включва абонаментното почистване на офиса

Включваните услуги при абонаментно почистване на офис могат да варират в зависимост от конкретните нужди на офиса и спецификите на договора с почистващата фирма. Въпреки това, обичайно абонаментното почистване на офиса включва следните услуги:

1-во: Почистване на подовите настилки

Почистването на подовите настилки включва почистване с прахосмукачка, пране на подови настилки през определен интервал, измиване на подове с моп или стирка със съответния препарат и други;

2-ро: Измиване на прозорци

Измиване на прозорците включително стъклени повърхности и дограмата. Използват се препарати за стъкло и прозорци;

3-то: Освежаване на мека мебел и обзавеждане

Извършва се почистване на маси, столове, бюра, шкафове и други мебели, включително мека мебел, която може да се почиства с пара под налягане, като това трябва да е предварително уговорено;

4-то: Почистване на санитарни помещения

Дезинфекция и почистване на тоалетни, умивалници, плочки, огледала и други в санитарните помещения е от огромно значение. Хората много често изпитват дискомфорт, когато трябва да използват тоалетите на работното място, особено ако там работят повече хора;

5-то: Почистване на кухненски зони в офисите

Повечето по-големи офиси имат кухненска част, където трябва да се извършва периодично почистване на кухненски уреди, мивки, плотове и други.

6-то: Почистване на техническа техника

Трябва да се извършва периодично почистване на компютри, принтери и друго офис оборудване. Този тип уреди често се наелектризират и привличат дори повече прах от нормалното, а това може да създаде занемарен и мръсен вид на целия офис;

7-мо: Дезинфекция

На места, където работят повече хора, винаги е важно да се извършва щателна дезинфекция. Това включва всички общи зони и работни повърхности, както и дръжки на врати, копчета на асансьори и други.

Всеки клиент се радва на индивидуален подход

В края на краищата, може да се обобщи, че всеки клиент на фирма за професионално почистване, може да се възползва от различни по вид услуги, когато става дума за абонаментно почистване на офиса.

За да остане клиентът доволен, обичайно почистващата фирма се консултира с него, уточнявайки детайл по детайл всеки един елемент от услугата. Само така може да се получи пълен синхрон между бизнеса и почистващата фирма.

Уточняват се специфичните изисквания и график на почистването, за да гарантира, че услугата се извършва в съответствие с нуждите на конкретния офис. Абонаментното почистване на офиса като услуга може напълно да се персонализира и адаптира спрямо нуждите, изискванията и бюджета на клиента.