Skip to main content

Jeremy? радват с нов клип и турне

Доста се шуми около група Jeremy? напоследък и има защо. Те са безкрайно талантливи, много усърдни в работата си и изключително свежи. Засичам се с част от тях в новия Строеж, на партито по случай 10 годишнината от издаването на третия албум на Остава “Моно”. Настаняват се до нас и веднага заразяват с настроението си. Пеят, танцуват и се кефят като истински фенове. Запознаваме се и си казваме “Наздраве” след всеки акорд от песен на Остава, която разпознаваме на мига. Гледам ги и им се радвам с цяло сърце.

Jeremy? са “възторжени и диви”, ако мога да използвам заглавие от книга на Владо Даверов. Те заслужават да им се случва всичко, което става сега около тях. Преди дни направиха студийни записи в БНР, а на 17.12. в сряда е онлайн премиерата на новият им клип към песента Fake Fruits. Съдейки по кратките откъси, които пуснаха наскоро, клипът ще надмине очакванията на феновете и най-вероятно ще се задържи по първите места в класациите за доста дълго време.

Ден след премиерата на видеото към Fake Fruits, Jeremy? тръгват на турне из страната. Копирам датите от тяхната страница във фейсбук:

18 декември, четвъртък – клуб Underground, Благоевград
19 декември, петък – клуб Петното, Пловдив
20 декември, събота – клуб Бар без име, Бургас
21 декември, неделя – клуб Тангра, Сливен
22 декември, понеделник – клуб Il Mondo, Стара Загора
23 декември, вторник – клуб Под Театъра, Габрово
25 декември, четвъртък – клуб Vintage 33, Варна (+ Shakermaker)
26 декември, петък – клуб Max, Русе
27 декември, събота – клуб Galaxy Bowling, Плевен
31 декември, сряда – клуб Терминал 1, София (+ RAJA)

 

Целият проект става възможен с подкрепата на Bushmills, най-любимото ми ирландко уиски 😉

Успех, момчета!