Skip to main content
Магазин Дафне

Дамски дрехи по последните тенденции – ето как да обновиш гардероба си

Едно от най-хубавите неща на модния свят е, че граници няма. Рамките са само под формата на тенденции и всеки може да избере дали да се съобразява с тях или да се остави единствено на усета си. А индустрията с производство на дамски дрехи е толкова голяма, че съвсем спокойно и в новите най-странни тенденции може да откриеш нещо по своя вкус.

През последните години в модно отношение някои неща се промениха. В следващите редове обобщаваме няколко тенденции и страхотни модели дрехи, отговарящи на тях, които непременно да пробваш, ако искаш да си в крак със съвремието.

Дамски дрехи с жизнени цветове и принтове

Една смело открояваща се тенденция в дамското облекло определено са забележителните цветове, които правят дръзка заявка, споделят модните експерти на Daphne.bg.

Дори да не си падаш много много по открояващите се цветове, съветваме те да пробваш някоя стилна шарена лятна рокля с макси дължина, която може да промени мнението ти. И все пак – ако не добавиш смелост през лятото, то кога?

Инжектирай прилив на енергия в гардероба си като включиш живи цветове и привличащи вниманието щампи. Това лято се открояват цветове като електриково синьо, слънчево жълто и огнено червено. Не се притеснявай да използваш животински шарки, принтове на точки или флорални десени.

Ефирни рокли и дрехи в бохемски вибрации

Ефирните свободно падащи рокли са задължителни за лятото. За да изградите небрежен бохо стил изберете рокля в макси, миди или средна дължина с волани или деликатни флорални щампи за женствена и непринудена визия. Пръв приятел тук са ви земните тонове като салвия, теракота или пък розова пудра.

Може да завършите визията с плетени аксесоари, бохо очила и широка шапка, за да прегърнете настроението на свободния дух.

Страхотни ефирни бохемски рокли на добра цена може да откриете на Daphne.bg.

Дамски дрехи със свободни силуети и релаксирани дизайни

Една доста популярна тенденция от последните години е съчетаването на структурата и прецизността на традиционното облекло с по-небрежен и спокоен подход в шиенето и дизайна на дрехите.

Така например класическите елементи на строгия костюм се трансформират в удобни и много по-широко съчетаеми дрехи, които могат да се комбинират както в елегантна, така и в ежедневна обстановка.

Акцентът тук е в създаването на усещане за лекота и комфорт, без да се прави компромис със стила. Плод на това течение са оувърсайз дрехите и свободните кройки с падащи силуети. Ако все още не си включила в гардероба си нещо в свободен силует – възползвай се от тренда – ще увеличиш удобството си и със сигурност ще внесеш нотка безгрижна естетика в тоалета.