Skip to main content
Добавка с бор

Бор за бърз метаболизъм и крепко здраве

Все повече хора се притесняват от това, че им е трудно да преборят бавното възстановяване, трудните зараствания на костни счупвания, както и проблеми с хормоните. Последното може да има пряк ефект върху натрупване или загуба на килограми.

Изходът от всичко е постоянен дискомфорт, който ще ви доведе до сериозен дискомфорт и куп други проблеми като загуба на самочувствие и др. В настоящото четиво ще разберете повече за хранителната добавка бор, която може да ви избави от много от неприятните симптоми, за които току-що споменахме.

Срещу какво ще ви помогне бор

Възпалителните процеси на ставите се характеризират с най-често с болка. След това зад ъгла идва чувството за умора, а вечните дружки скованост и зачервяване веднага идват, щом ви усетят слаби.

Процесите на на възпаление най-често прави набези на структурите, които се намират се около ставите и повечето ставни връзки в организма. Проблеми може да се изпитат и при сухожилия, кости и ставни капсули.

До усложнения и допълнителни проблеми не е необходимо да се стига, нали? Ако положите малко труд и дисциплина, можете спокойно да спазвате здравословен хранителен режим, основан на баланса.

Обичайте живота и премахнете ненужно тежката храна. По-активен начин на живот плюс повече прием на хранителни добавки – тази комбинация ще укрепи опорно-двигателната система на тялото ви комплексно.

Ставите са меки връзки и лесно могат да се деформират. Ако усетите, че ви е трудно да правите пълни амплитуди на движения, които до скоро сте извършвали с лекота, обърнете се към лекар или изпробвайте бор.

Естествено, липсата може и да е другаде – магнезий и калций. Дискомфортът е огромен и лесно осезаем, а и цялото това нещо създава сериозни затруднения при извършване на ежедневни дейности.

Борът е полезно хранително вещество, което сериозно подпомага функцията на ендокринната система. Той подпомага производството на хормони, както при мъже, така и при жени.

Трябва ли ви лекарска консултация преди употреба на подобен суплемент

Не е препоръчително продуктът да се приема от бременни или кърмещи жени. Препоръката на лекарите е веществото да на се използва като заместител на пълноценно хранене с питателна храна. Разбира се, трябва и да се пазите от предозиране, за да не се „наслаждавате“ на стомашно-чревни проблеми.

Добре ще е да съхранявате продукт с подобно активно вещество на студено и сухо място и пазете от деца. Лекарска консултация или предписание специално за този продукт не са нужни, но се старайте да спазвате препоръките, които ви дават специалистите от Workout.bg.