Skip to main content

Чантите на Ани

Много се възхищавам на хората, които могат да шият, плетат, рисуват или да правят разни красиви неща с двете си ръце. Може би защото мен самата никъде ме няма в това отношение. Е добре, мога да си зашия едно копче, но само мисълта за това ме уморява и обикновено отлагам това занимание за колкото е възможно по-късно.

AnisBags

Затова много се зарадвах, когато една приятелка реши най-накрая да направи от хобито си да шие – официален сайт, където можеш да си поръчаш разни уникални нещица като чанти и портмонета, калъфи за книги, таблети и телефони и всякакви други ръчно изработени аксесоари.

AnisBags2

С Ани се познаваме по друга линия и знам, че шие отдавна и че дори навремето е имала голямо ателие. В последните години тя шиеше само за приятели, и макар че ми беше неудобно я помолих да ми подкъси новите чарлстонки, които бяха безумно дълги. Разбира се, свърши си работата перфектно.

AnisBags1

Та сега, Ани вече има сайт, чрез който могат да се поръчват разни красоти. Тя използва само естествени материали като лен, памук или такива, които щадят животните като еко кожа. Прави различни комбинации, които често са нетрадиционни като нея самата. Декорациите също са много интересни, направени чрез печатане с текстилни бои, рисуване, пришиване на ръчно изработени елементи, тъкане и плетене, декупаж върху текстил.

 

Тук можете да разгледайте сайта и да си поръчате нещо, а тук фейсбук страницата и 🙂