Skip to main content
Магазин за покупка на качествени вибратори

Покупка на вибратор – 4 грешки, които се допускат

За радост отминаха времената, в които хората приемаха секс играчките за нещо пошло. Със сигурност ви е правило впечатление как младите хора не се притесняват да говорят за интимния си живот и считат, че темата „секс” вече не е табу.

Покупката на вибратор в наши дни е като излезеш и да си купиш бельо. Никой няма да те съди или пък да те гледа странно, опитвайки се да прецени какво се крие под обвивката.

Ако вече забързано крачите към секс магазина, посочените по –долу в статията 4 грешки, ще са ви от огромна полза. Сигурни сме, че информацията ще ви насочи към правилния модел и няма да се налага да купувате пак и пак, и пак.

Кои са 4 – те грешки, които да не допускаме при покупка на вибратори

  • В никакъв случай не бива да пренебрегвате състава

Задължително обърнете внимание на материалите, от които бива изработен секс аксесоарът. Всеки знае, че мощността е фундамент, но това дали съдържа токсини също не е за подценяване.

За предпочитане е да се насочите към моделите, при направата на които участва силикон. Те се почистват най-лесно. Успяват да предложат свръх удоволствие на своя притежател и шансът да се натъкнете на вагинални заболявания, е най-минимален.

  • Повторно използване

Може и да ви звучи странно, но някои магазини, са изключително некоректни, когато става въпрос за рекламация. Те са в състояние да приемат обратно закупен артикул, независимо че става въпрос за личното здраве на потребителя. Уверете се, че политиката за връщане е стриктна и не съществува подобна опасност.

  • Всеки лубрикант е добър за вас

Дори да нямате никакви познания в света на секс играчките, преди да инвестирате парите си в лубрикант, винаги се интересувайте дали е съвместим с материалите, от които е изработен вибратора. Нека не забравяме, че някои модели не подлежат на третиране с конкретен вид смазочни средства.

Важно е да подхождате наистина разумно, ако искате дълго време да се наслаждавате на своята нова придобивка.

  • Не винаги добрата оферта е толкова добра

Повечето хора се впечатляват истински от намаленията, предлагани от търговците. Това обаче може да се окаже капан за крайния потребител. Винаги имайте едно наум и помнете, че добрите оферти не винаги са толкова добри.

Предлагаме да посетите онлайн магазина Sexo.bg. Там ще попаднете на изключително богата селекция, включваща всевъзможни модели вибратори, подходящи за безкрайни секс забавления.