Skip to main content
тениска по поръчка

Персонализирани тениски – как помагат на бизнеса ви

Разпространението на персонализирани тениски с логото на вашия бранд е популярен маркетингов подход, който има много ползи за вашия бизнес.

Маркетинга предлага най-различни стратегии, подходи и стъпки, които можете да предприемете, за да увеличите продажбите си, но тениските са нещо, което не бива да пренебрегвате.

В бизнеса дори най-малката стъпка е важна и има голямо въздействие върху вашия успех.

Какви са ползите от персонализирани тениски за вашия бизнес

Тениските по поръчка са достъпен начин да разширите разпознаваемостта на бранда и таргета си. Те не продават директно, но в дългосрочен план косвено помагат за развитието на бизнеса ви.

Тук ще разгледаме няколко ключови ползи, които ще извлечете от брандираните тениски.

Маркетинг

Дори без да поясняваме допълнително е ясно, че тениските допринасят за повече видимост на бранда ви и по този начин могат да разширят вашия таргет.

Колкото по-креативни сте в текста, който ще включите в дизайна, толкова по-лесно ще привличате вниманието на потенциални клиенти.

Практиката да се раздават брандирани тениски на изложения или за лоялни клиенти също помага да промотирате бизнеса си и повишава доверието на клиентите.

В SmeshkiNaDreshki.com можете да поръчате тениски с щампи по ваш дизайн, изработени в кратки срокове срещу изгодни цени.

Бранд идентичност

Създаването на разпознаваема бранд идентичност изисква големи усилия и отдаденост. Ако вложите допълнително старание в атрактивния дизайн на тениските, това със сигурност ще се отплати и повече хора ще искат да бъдат асоциирани с вашия бранд.

Тениските повишават свързаността на бранда ви с клиента и допринасят към положителните отношения.

Добро начало за нови компании

Компании, които тепърва стартират, се нуждаят от специален подход в маркетинга, за да натрупат достатъчно клиенти. В случай, че нямате бюджета за огромни рекламни кампании, можете да разчитате на малки, но ценни неща като персонализирани тениски.

С тяхна помощ ще придобиете разпознаваемост и ще разширите своя таргет. Освен това не е необходима голяма инвестиция – можете да се сдобиете с тениски по поръчка на достъпни цени от SmeshkiNaDreshki.com.

Работно облекло

Сплотеността на екипа може да се повиши ако вашите служители носят тениски с логото на вашия бизнес. Повечето хора с отборно мислене се радват да бъдат част от нещо по-голямо от самите тях, а тениските могат да помогнат да усилите точно това усещане.

Макар и да не е очевидно, това работно облекло може да повиши и мотивацията на вашите служители, съответно и тяхната продуктивност.

Работното облекло облекчава служителите ви от стреса относно това какво ще облекат за работа на следващия ден.

Освен вашето лого, на тениските може да отпечатате и позицията на съответния служител и да включите и чувство за хумор, което играе голяма роля в сплотяването на екипа.