Skip to main content
Комплекти грим онлайн на ниски цени от Eli.bg

Грим: 3 идеи за красота по празниците

Празниците идват, а с тях и толкова много и различни поводи, по време на които трябва да изглеждате зашеметяващо. Тук ще ви дадем три идеи за това как да се преобразите по начин, който не само да ви накара да изгледате прекрасно, но и да се усеща празничния повод.

Потърсихме мнението на консултантите от един от водещите онлайн магазини за козметика– Eli.bg, за да научим какво прави празничния грим толкова популярен и как може да се постигне това, без да се налага да посещавате професионален гримьор.

Как да изглеждате добре с грим, без да е прекалено

Идеята при използване на комплекти за грим е да се подчертае красотата на всеки един човек и по дискретен начин да се прикрие това, която не харесва. Средствата, с които това може да се постигне са много. Коректорите на цвета на кожата могат да са фон дьо тен или пудра, като завършека е малко руж, за да подчертаете скулите. Това е прекрасен начин да се прикрие нещо, което не харесвате – да кажем прекалено овалната форма на лицето.

Няма как да пропуснем и факта, че очите стават толкова изразителни само с нанасянето на малко сенки, молив и спирала. Тези три продукта могат да направят погледа ви магнетично привлекателен. Това важи с пълна сила и за устните. Само изберете правилното червило или гланц и погледите гарантирано ще бъдат приковани във вас.

Ето и какво можем да ви предложим, за да реализирате специалната си и празнична визия, която да е подчертана с правилния грим.

1. Блясък и силни цветове

Това е основата на всеки празник. Няма проблем да го пренесете и на лицето си. Не трябва да ви притеснява факта, че този грим може да е силен и да ви се строи прекалено екстравагантен. Няма проблем да използвате каквото искате и в количествата които искате, стига да става въпрос за вечерно парти.

Идеята за такава визия е добра, но трябва да внимавате. Ако през деня сте на работа не е никак добре да сте гримирани по този начин през целия ден. Няма проблем, ако след работа ще излезете с колегите. Именно тогава може не просто да освежите грима си, но направо да го промените.

Ако се спрете на тази визия можете смело да загърбите правилото да наблегнете на очите или устните, но не и на двете. Празниците са онези пищни мигове, в които няма проблем да се прекалява. Възползвайте се от момента и няма да съжалявате.

2. Опушен грим, който все пак не е прекален

Това е отлична идея и сега ще ви обясним защо. Опушения грим не е така модерен както преди няколко години, но концепцията му е толкова гениална, че продължава да е все така предпочитан от много жени.

Нанесете сенки, които да придадат дълбочина на погледа и да подчертаят очите. Това се постига лесно и ако не сте го правили никога в интернет има достатъчно клипове, които показват как точно се прави. Наред с това сенките, които ще ви трябват не са толкова специфични и може да се справите дори със сравнително бедна палитра.

3. Кремообразни сенки за екстра цвят

Сенките, които са с кремообразна основа са лесни за нанасяне и дават не само отлична покриваемост, но и повече от интересен краен резултат. Те са третото предложение, което можем да ви дадем за празничен грим. Ето защо ви предлагаме именно този вариант.

Текстурата на тези сенки е идеална за нанасянето и за последващо добавяне на още малко блясък. Това е идеалната основа за поставяне на брокат, който да ви даде не само празнично усещане, но и напълно съвпадащата с него визия.