Skip to main content
Джапанки за жени

5 вида дамски джапанки за идеалното лято през 2022-ра

Да избереш дамските джапанки, които ще носиш през лятото на 2022-ра година е важен избор за всяка дама, която иска да изглежда супер, без да се чувства дискомфорт.

Хубавото нещо, е че със селекцията на Stemanelli.com вие най-сетне можете да забравите за дискофморта на шикозните джапанки и да усетите комфорт и стилност в един продукт.

Днес ще разгледаме пет вида дамски джапанки за идеалното лятно усещане през новата 2022-ра година.

1. Джапанки с висока платформа

Джапанките с висока платформа са идеални за по-студено време, тъй като вдигат дамата високо от „проблемите” на неблагоприятното време.

Те също така имат значително по-стабилна платформа за разлика от джапанките с тънка подметка, което означава, че са по-сигурен избор за тези, хора които искат да се чувстват по-сигурни.

2. Отворени дамски джапанки с цветя

Отворените дамски джапанки с цветя са прекрасен и особено чаровен избор за една дама, тъй като отварят много възможности за цветови комбинации с летни дрехи.

Те имат сладка декорация (преносно казано), която има свеж, момичешки вид, с който да предадете фин и нежен вид на своите стъпала и пръсти.

Всъщност цветчетата могат да акцентират и да допълнят вида на вашия летен педикюр, правейки го още по-красив.

3. Щамповани джапанки за плаж

Щампованите джапанки за плаж имат особено приятен вид, който идва от щампата върху, която стои вашите крака. Тя задава нов и интересен вид на крака ви, като задава тон на целия ви крак.

Те са идеални за комбиниране с леки летни тоалети, както и за новия ви бански за плаж или басейн. Интересните дизайни варират значително, като те обхващат цялата основа на джапанката, без да се преливат отгоре.

Това ги прави идеален фон за създаване и натрупване на други цветове и нюанси както при педикюра ви, така и при другото облекло, което изберете да носите това лято.

4. Джапанки с тънка подметка и декорация

Джапанките с тънка подметка и декорация са класическият избор за обувка. Когато човек се сети за джапанка, най-вероятно в ума си вижда точно този вид джапанки за лято.

Това е понеже те са най-семплите и лесни за производство, което ги прави масови продукти.

5. Затворени дамски джапанки от дишаща материя

Затворените джапанки доста наподобяват чехлите, но се различават с това, че направени за мокро ползване, море, плаж, баня или друг вид приложение.

Каквото и да изберете, ние сме сигурни, че това, което се предлага на Stemanelli.com ще ви впечатли особено много със своето богато разнообразие.