Skip to main content

Заготовки за мартеници – най-търсените типове

Кои са най-търсените заготовки за мартеници? За да си гарантирате един истински успешен мартенски сезон и тази година е важно да сте в крак с актуалните тенденции в мартенските аксесоари и украшения. След като направите проучване какво е модерно в момента и какво би се продавало добре е ред да пристъпите и към закупуването на съответните заготовки за мартеници.

Нека ви дадем няколко предложения за предстоящия сезон, които са особено актуални напоследък и задължително трябва да бъдат част от вашия асортимент.

Актуалните заготовки в категорията прежда и шнурове за мартеници

Когато става въпрос за нещо толкова традиционно като мартеницата, тяхната основа може да варира от класическа прежда и ширити, през такива, изработени от изкуствена или естествена кожа, та чак до ластични и плоски шнурове. Напоследък особено модерни са ластичните шнурове, тъй като те дават повече свобода при носене на готовата мартеничка.

Най-бързите варианти са вече готовите усукани прежди за мартеници, както и качествените шннурове, които ще улеснят значително направата на мартеничката. В случай, че още не сте открили своя надежден доставчик на такива заготовки за мартенички, eMart.bg е насреща.

Красиви допълнителни заготовки за мартеници

Тук говорим за всякакви фигурки, мъниста, камъни, аксесоари за нанизване, арт и крафт принадлежности за мартенички. В тази категория имате доста голям избор и съветите относно актуалните тенденции ще ви бъдат от голяма полза.

Тъй като най-големите любители на мартениците са деца, не бива да пренебрегвате красивите фигурки, които биха ги зарадвали. За най-малките може да изработите колекция с мини куклички, които да комбинирате със сладки червено-бели помпони, гумени фигурки с любимите съвременни анимационни герои или пък текстилни фигурки с мини животинки.

Съветваме ви да изберете красиви свързващи елементи за мартеници, които ще играят едновременно функционална и декоративна роля в мартеницата, която изграждате. Модерните варианти са много: кокичета, калинки, народни мотиви, детелини, маргаритки, слънчогледи, плочки със шевици.

Значките продължават да са на мода, затова е важно да се снабдите с качествени и актуални заготовки за мартеници от типа значка. Изключително популярен избор са мартениците с фолклорна тематика, както и тези с национални символи като българското знаме.

При дървените фигурки за мартеници има голямо разнообразие, благодарение на свободата на декориране, която дървото предоставя. Затова ви съветваме да разгледате колекцията от мартеници на eMart.bg с такива, защото там ще откриете много оригинални заготовки за мартеници, с които да привлечете клиенти от всякаква възраст и пол.

Към правилните материали за изработка на мартеници добавете от своя неподправен талант и усет за естетическо красиво и със сигурност ще получите продукти, които си заслужават да бъдат носени и от най-претенциозните собственици.