Skip to main content
Обувки за жени

Стилни, но на добра цена – как да изберем дамски обувки

Ако си мислите, че по отношение на външния си вид една жена обръща най-голямо внимание на дрехите, с които се облича, тогава вероятно сте забравили за обувките и за тяхното много по-важно място.

В много дами се крие една Кари Брадшоу, известна с любовта си към хубавите обувки. И как иначе, имайки предвид, че това е една от най-отличителните характеристики в стила на съвременната градска жена.

Изборът на дамски обувки винаги е много труден и сложен, защото една жена винаги би обърнала внимание на прекалено много фактори, като обикновено липсва желание да се правят каквито и да било компромиси с която и да било страна от качеството на обувките.

Има ли вариант да получим всичко, без да плащаме прекалено висока цена

Ако искате да получите всичко най-добро от една обувка, но не сте склонни да правите компромиси с цената и качеството, най-напред трябва да се откажете от известните вносни марки, които много често предлагат не лоши модели, но на астрономически цени.

Това не е разумно, имайки предвид, че има и други неща, за които се нуждаем от пари и едва ли е правилно да похарчим половин заплата за обувки. Другата опция е да се отстъпи от качеството. Много известни марки предлагат и по-семпли и бюджетни решения, при които обаче има сериозен компромис с качеството, докато цената отново е абсурдна.

Изберете дамски обувки от български производители

Най-добрият вариант, който имате, е да се спрете на обувки от български производители. Тук се произвеждат много качествени обувки от естествена кожа (вижте в Stemanelli.com), които се предлагат в търговската мрежа на невероятни цени.

Кожените дамски обувки родно производство са наистина много добре направени, а ниската им цена се обяснява лесно с това, че тук разходите за труд и суровини са значително по-ниски от тези във Франция или Италия например.

Не бива да пропускаме и това, че повечето обувки, които са произведени в България, всъщност са на толкова ниски цени само тук, тоест в другите европейски държави те не са толкова лесно достъпни и по никакъв начин не отстъпват на обувките, които са създадени в други европейски страни.